Acum este Vin Sep 10, 2010 10:31 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Forum închis Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Primele episoade din sezonul 4 (7 oct '07)
MesajScris: Lun Oct 08, 2007 12:23 am 
Admin
Admin
Neconectat

Locaţie: Craiova
Desi este mult mai devreme ca sa stim un nume de episod, sau actiunea exacta a lui iata cam ce sa aflat pana acum. Totusi filmarile au inceput de cateva luni, si se pare au ajuns cam pe la episodul 5.

Episodul 4.01 - Ar putea fi un episod centrat pe mai multe personaje. Au fost vazuti filmand Josh Holloway(Sawyer) si Jorge Garcia(Hurley). Parerea mea , din moment ce se stie doar despre acestia 2 nu prea are cum sa fie un episod multi-centric.Eu cred ca va fi un flashback al lui Hurley,deoarece a filmat din nou in sanatoriul in care a mai fost inchis. Coincidenta mare ar putea fi sa il vedem pe Sawyer undeva in trecutul lui Hurley.

Episodul 4.02 - Au fost vazuti filmand "vechea gasca" (Hurley,Jack,Russeau,Ben..) , probabil continua actiunea de la Turnul Radio. Nu se stie exact pe cine va fi centrat.

Episodul 4.03 - Se crede ca ar fi centrat pe Sayid.Sa filmat din nou in celebra cladire LOST - YWCA DAr decorurile au fost aranjate sa para ca filmeaza undeva in Germania.Flash-forward sau flash-back cu Sayid ?

Episodul 4.04 - Aproape sigur acesta este un episod Kate-centric. Stim ca in acest episod vom afla daca Kate este insarcinata saui nu. Mai interesant este faptul ca exista deja discutii despre flash-forward-ul sau flash-back-ul lui Kate. Personal cred ca este un FF, deoarece o s-o vedem pe Kate la tribunal, probabil dupa plecarea de pe insula va fi judecata pentru faptele sale de dinaintea prabusirii. Mai jos sunt si cateva poze de la pregatirea acelor filmari.

Episodul 4.05 - Desmond-centric - au fost vazuti multi soldati britanici.Poate ne arata de ce Des a fost in inchisoare.

Ultima oară modificat de Marius pe Sâm Mar 15, 2008 2:32 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 22, 2007 1:02 am 
Admin
Admin
Neconectat

Un scurt rezumat al articolului: Episodul se poate sa fie centrat pe Jin si Sun. Asta datorita numarului mare de actori coreeni cooptati pentru acest episod. Se filmeaza intre 27 octombrie si 9 noiembrie pentru acest episod.

4.07
Director: Stephen Semel Shoots: 10/27-11/09
[HUSTON] 50s, male, Caucasian, weathered face, salt and pepper hair, a man who immediately commands great authority but someone you don't want to cross. He has a job to do and he doesn't allow anything to get in his way - even the death of his employees...GUEST STAR
[DOCTOR] Male, early 30s, Korean. Professional and accomplished, a calming presence in times of crisis. Working his regular shift, he gets more than he bargained for. Must be able to speak Korean...CO-STAR
[SHOPKEEPER] Male, Korean, any age. Pleasant, eager to please the customer and make a sale, cool under stress, able to deal with difficult customers and keep them happy. Must be able to speak Korean...CO-STAR
[REGINA] Late-20s to early 30s, any ethnicity. Tough, formidable, someone who could take an order and execute it flawlessly but who is now a shell of her former self; nervous and paranoid. NICE CO-STAR .WOULD PREFER TO HAVE A STUNT WOMAN BUT NOT CRUCIAL.

De asemenea:

A couple of weeks ago they were filming a shouting match in the jungle involving Sawyer, Jack, Kate, Hurley, Claire and Davies *new character*.
so in some episode, early in the season,the radio tower team and the beach party will be reunite.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 22, 2007 2:21 am 
Admin
Admin
Neconectat

Locaţie: Somewere in space and time!
Da. Interesant!
Davies probabil vreunul dintre cei de pe barca. :-? ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 25, 2007 2:57 am 
Admin
Admin
Neconectat

Despre episodul 3 din sezonul 4
Posibile spoilere

Deocamdata stirea ramane la nivel de zvon.Asa a pastrat-o si DarkUFO , asa voi face si eu . Totusi normal neavand si o sectiune in plus de ZVONURI pe site am decis sa o pun aici la SPOILERE. Pare destul de adevarat. Acum decideti si voi.

Episodul 3 din sezonul 4 se numeste "The Economist"

Va fi centrat pe Sayid si va fi un Flash-forward. Saiyd locuieste in Germania impreuna cu noua sa iubita. Aceasta este suparata pe el deoarece Sayid nu ii spune care este slujba sa. Hmm O fi revenind la Torturari ? Sau cum am auzit alti oameni zicand ca acum lucreaza pentru DHARMA si nu poate sa zica nimic la fel ca si Kate si Jack(am vazut in acel FF din sez. 3 discutia lor)

Pe insula Hurley trece prin momente grele. Este rapit si tinut prizonier in fosta casa a lui Juliet (din OthersVille). Oricum se pare ca toti naufragiatii nostrii s-au mutat acolo.

Locke si Sayid isi dau seama ca e ceva in neregula cu oamenii veniti de pe acea nava, dar nu vor stii ce sa faca in aceasta privinta (nu vor putea cadea de acord.)

Rebecca Mader este Charlotte. Acest personaj se va intoarce pe Freighter si Sayid ii va cere sa ia si pe unii dintre naufragiati cu ea. Probabil pentru a afla mai multe despre oamenii de acolo. Locke ii zice ca Ben ia spus ca este totul ok. Are un spion printre acei oameni. Sa fie Michael ??

Mai putin important, se pare ca Sawyer si Kate se vor certa , sau vor avea un conflict in acest episod.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 29, 2007 4:23 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Locaţie: Arad
Deci...nu pleaca toti de pe insula? :shock: Ma asteptam doar la Locke si la Rose sa vrea sa ramana acolo...dar Hurley??? Asta inseamna ca nu e Hurley cel care o asteapta pe Kate in FF din ultimul episod sezon 3 (cum se zvonea la un moment dat ca posibila teorie)...
Kate se cearta cu Sawyer? :( Eh...las' ca se impaca ei...doar nu era sa-i lase sa stea ca doi porumbei in lumea lor acolo... :twisted: ...nu mai era palpitant...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 30, 2007 1:13 am 
Cowboy
Cowboy
Neconectat

poate se apropie mai mult de Jack..dupa declaratia facuta de el sper si eu :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 31, 2007 5:03 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Iata un mic spoiler legat de sezonul 4. Se pare ca acesta va avea avanpremiera pe data de 2 februarie pe o plaja din Hawaii normal. Primul episod din seria 4 va fi proiectat pe un ecran mare asezat in mijlocul plajei. Se stie ca in anii trecuti chiar o parte din actorii din serial au venit si au luat parte la aceasta festivitate.

BIG SPOILERS: Daca nu vreti sa stiti cum va incepe sezonul 4 nu cititi urmatoarele.

" Prima scena din sezonul 4 va arata un controlor de trafic aerian , normal aflat intr-un turn de control care vorbeste cu pilotul unui avion aflat in dificultate. Ii vom vedea atat pe pilot cat si pe controlorul de trafic in diferite secvente. Totul este filmat in asa fel incat sa nu ne dam seama ca este vorba de Cursa Oceanic 815 in care se aflau Jack,Kate,Locke etc. , numai ca asa este. Vom vedea avionul prabusindu-se in ocean si multe cadavre ale personajelor care le stim. Apoi logo-ul LOST va aparea pe ecran."
Tineti cont ca acest mail care a fost trimis catre darkUFO vine de la aceiasi persoana care se pare ca a "ghicit" destul de bine debutul sezonul 2. Atunci a afirmat ca prima scena va fi cu un barbat pe nume Desmond si actiunea se va petrece in Buncar (The Hatch). Cine l-a crezut atunci ??
CONCLUZII : Ma gandesc ca scena pe care o vedem este acel "trucaj" pus la care de DHARMA impreuna cu OCEANIC, sau...eu mai stiu ce sa zic.. Acel complot care ascunde adevarul. Va mai amintiti ce spune Naomi: ca au gasit avionul prabusit si toti de la bord erau morti. De acea vom vedea avionul prabusindu-se si multe cadavre care plutesc in ocean ale unor personaje care le stim. Sau poate este chiar acel moment cand sa prabusit adevarata Cursa Oceanic 815. Dar atunci va intreb eu nu am recunoaste pilotul ? Doar l-am vazut in episodul Pilot part.2. (btw este acelasi actor care joaca in Heroes rolul acelui detectiv care citeste ganduri :) )

Numele primelor 3 episoade din sezonul 4:

Episodul 4x01 - "The Beginning of the End"
Episodul 4x02 - "324 Confirmed dead"
Episodul 4x03 - "The Economist"

324 este numarul de pasageri care a fost la bordul cursei 815. Totul pare sa duca inspre a ne arata cum a inceput acel complot. De ce vor sa tina ascuns faptul ca unii dintre pasageri traiesc pe o insula misterioasa.. hmm ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 31, 2007 5:47 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Nu cred ca vor sa tina ascuns. Ca doar ei nu stiu de insula.
Anyway, va fi foarte interesant si sezonul 4, ca si celalalte de pana acum. De asta sunt sigur :-D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 31, 2007 5:49 pm 
Doc
Doc
Neconectat

Locaţie: Buzău
acum chiar ard de nerabdare... Chiar sunt curioasa sa vad cum s'au petrecut de fapt lucrurile cu acel avion prabusit in ocean

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 01, 2007 5:51 pm 
Cowboy
Cowboy
Neconectat

si eu sunt curioasa cum va fi treaba cu trucajul :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 01, 2007 6:20 pm 
Daddy-O
Daddy-O
Neconectat

Locaţie: Arad
Mor de nerabdare sa vad ce le mai scorneste mintea! :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 03, 2007 4:35 pm 
Doc
Doc
Neconectat

Am gasit si eu ceva....
Se pare ca episodul 7 din sezonul 4 va fi centrat pe Jin si Sun.
Jin apare intr-una dintre scene intr-un magazin de jucarii. El cumpara un urs mare panda de plus. Inceraca sa bage ursul intr-un taxi cand trece pe langa el, cu viteza mare, un tip pe o motocicleta albastra care il face sa scape telefonul din mana. In timp ce Jin se apleaca sa ia telefonul, taxiul pleaca cu alta persoana inauntru. Jin alearga dupa masina, tipand nervos, fara niciun folos. Blestemand, el isi face telefonul bucatele pe strada.
Cel mai important pare a fi insa sfarsitul, care ni-i arata pe Jin si Sun la o inmormantare...

Aici aveti si imaginile pentru episodul 4.07

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Ultima oară modificat de mady_6_89 pe Sâm Noi 03, 2007 4:47 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 03, 2007 4:42 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Hmm, probabil un flash forward :- ?
Am citit si eu tot felul de chestii despre Jin, toata lumea zice ca in sezonul 4 va muri. Asta din cauza chestiei cu politia.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 03, 2007 4:50 pm 
Doc
Doc
Neconectat

Se spune ca pe la jumatatea sezonului va muri unul din personajele principale. Numele vehiculate sunt Sawyer, Hurley, Sayid si Jin. Sper sa nu fie niciunul dintre acestia 4 pentru ca toti imi sunt dragi :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 03, 2007 11:18 pm 
Cowboy
Cowboy
Neconectat

de ce trebuie intotdeauna sa omoare pe cineva? :(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 03, 2007 11:21 pm 
Admin
Admin
Neconectat

Hmm.. poate fiindca altfel n-ar mai fi asa interesant :-P
Asasinii ! :-D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 13, 2007 7:17 am 
Admin
Admin
Neconectat

Lista updata cu numele episodelor si pe cine sunt centrate :

Episodul 4.01 - The Begining of the end (Hurley / Sawyer )
Episodul 4.02 - 324 Confirmed dead (nu se stie exact pe cine va fi centrat - Jack poate ?)
Episodul 4.03 - The Economist (Sayid - FF)
Episodul 4.04 - nu se stie numele (Kate - FF)
Episodul 4.05 - nu se stie numele (Desmond - FB)
Episodul 4.06 - nu se stie numele (nu se stie exact pe cine va fi centrat)
Episodul 4.07 - Ji Yeon (Jin si Sun - FF)

Ji Yeon se pare este numele copilului lui Jin si Sun.Evident un episod din viitor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 14, 2007 2:59 pm 
Brotha'
Brotha'
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
Episodul 6 e Juliet centric!!! :D

Citat:
Question: This strike has me worried about the future of Lost. Since it looks like ABC will go ahead and air the eight completed episodes in early '08, what happens to the other eight? — Conor
Ausiello: It all depends on when the strike ends. If it ends in the next month or so, there's a good chance all 16 episodes will still air this season. If it goes on longer than that, the back eight would most likely be grouped in with next season's 16. Let's hope it doesn't come to that.

Question: One more Lost-related strike Q: How will the strike affect the return of Harold Perrineau (Michael) and Cynthia Watros (Libby)? — Conor
Ausiello: They both made the pre-strike cut — but just barely. Sources confirm that Watros and Perrineau will show up in Episode 8. And I wouldn't be the least bit surprised if they're both somehow involved in the mini cliff-hanger that Team Darlton's been teasing.

Question: I'm absolutely lost without Lost. Can you please pass along any details on Season 4 to tide me over? — Mike B.
Ausiello: Episode 6 is Juliet-centric and features the return of three deceased characters: *o*****, **h*n, and **. *r*e*d**.

(Note: the three deceased characters must be Goodwin, Ethan and Mr. Friendly)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 14, 2007 7:42 pm 
Admin
Admin
Neconectat

LISTA UPDATATA :

Episodul 4.01 - The Begining of the end (Hurley FB* )
Episodul 4.02 - 324 Confirmed dead (nu se stie exact pe cine va fi centrat - Jack poate ?)
Episodul 4.03 - The Economist (Sayid - FF)
Episodul 4.04 - nu se stie numele (Kate - FF)
Episodul 4.05 - nu se stie numele (Desmond - FB)
Episodul 4.06 - nu se stie numele (Juliet FB)
Episodul 4.07 - Ji Yeon (Jin si Sun - FF)
Devine tot mai clar ca primul episod din sezonul 4 va fi centrat doar pe Hurley. Asta si datorita ultimului trailer in care am vazut secvente in proportie de 80% cu hurley. Zvonurile ca ar aparea si Sawyer -- cine stie poate s-au intalnit in trecut daca este vorba de FB (cum banuiesc eu, adica inapoi in spitalul Santa Monica or watever.) sau normal se vor intalni in viitor

pe viitor daca ai putea si vei vrea - v30 - sa traduci aceste materiale . Am vazut si eu pe dark ufo dar timpul nu imi permite sa le si traduc sa le si urc pe site.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 15, 2007 12:36 am 
Admin
Admin
Neconectat

Mobisodul asta 2.. e cam aiurea ca zice de Libby, care a murit. Si de chestia cu paturile.. deci e clar ca e facut doar asa.. nu va fi in sezonul 4. N-are cum.
Macar daca aratau si ei ceva mai interesant, sa fie din sezonul 4.. era bine :-)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Forum închis Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]